Årets inredningsbloggare 2017 – Nominera 34kvadrat?

Emelie III
Jag har noterat att Elle Decoration Swedish Design Awards även i år kommer att ha en kategori där Årets inredningsbloggare utses. Vinnaren röstas fram av folket, vilket betyder att alla som vill får lov att nominera sin favorit. Jag skulle såklart bli fantastiskt glad om ni ville nominera 34kvadrat!

elle decoration årets inredningsbloggare 34 kvadrat

Jag startade den här bloggen som en 22-årig student som precis skulle flytta hemifrån till en egen lägenhet för första gången och jag minns det som igår. Med en begränsad studentbudget och ett brinnande intresse för inredning började jag skapa ett hem av min lägenhet på 34 kvadratmeter. Imorgon fyller jag 26, jag har tagit min examen och bloggen som fick namnet 34kvadrat har kommit att bli en naturlig del av min vardag.

Sedan jag startade 34kvadrat för drygt tre år sedan har min filosofi varit att alla ska kunna att skapa sig ett mysigt hem där de trivs oavsett storlek på boende eller plånbok. Det är därför viktigt för mig att fortsätta att tipsa om prisvärd inredning, komma med compactliving-tips och samtidigt inspirera och våga drömma stort. Vid sidan av mitt vanliga jobb lägger jag ner många många timmar av min lediga tid på den här bloggen. Så OM ni gillar min blogg och känner för att nominera mig och samtidigt ge mig en liten födelsedagspresent får ni hemskt gärna surfa in på Elle Decorations hemsida och nominera mig HÄR! Det skulle därför betyda enormt mycket för mig.

Trevlig kväll finisar <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!