Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min soffhörna

Hoppas ni alla har en mysig kväll. Jag kikar in lite snabbt mellan plugg för att säga god kväll och bjuda på en instgram-bild från mitt vardagsrum. Ni följer väl mig på instagram? 34kvadrat heter jag där! Jag har fått så mycket frågor angående var min inredning är köpt senaste tiden, så nedanför bilden har jag listat alla inköpsställen!

image

Tavellist – Rusta // Ramar – IKEA // Posters – Fotografiska // Soffa – Chilli // Kuddar – H&M Home/Ellos Home // Lampa – Arv // Soffbord – inred.se // Grytunderlägg –  Roos Interiör // Glasunderlägg – Hugo Nova Design // Ljusstakar – Svenskt tenn/Skultuna // Vas – Mio Möbler // Fredagsbukett – Tellus Blommor // Böcker – Bokus.com // Tändstickor – Lagerhaus // Ljuslykta – Skultuna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind