Förvandla dina Billy-hyllor

Jag tror inte att det är någon av er som vid första anblick förstår att den här hyllan på bilden är IKEA:s basic variant Billy. Jag älskar ju DIYs, så ni förstår säkert att jag blir helt till mig av detta resultat. En guide över hur ni fixar den här platsbyggda känslan hittar ni hos Kristin och hennes DIY-blogg Bliss at Home (länk).

En enklare, men nog så effektfull, förändring av hyllan är att tapetsera insidan av hyllan. Kristin har här valt en mörk tapet som utgör en häftig kontrast mot detaljerna i mässing och den vita hyllan i övrigt. Detta är ett perfekt sätt att skapa en förändring och en ny look, utan att behöva tapetsera en hel vägg.

bookc

bookca

bookcases-with-grasscloth-backs

Bilder lånade från bliss-athome.com

Visst blir man sugen på att styla en hylla! Jag vill färgkoordinera böcker och placera ut mina vackraste detaljer på hyllplanen. Jag gillar för övrigt Kristins inrednings-stil som känns väldigt mycket jag. Nedan har jag listat några nyckeldetaljer från detta vardagsrum så att ni ska kunna sno med er stilen hem till er.

snoooooo
1. Ram HÄR (länk) // 2. Ljusstake HÄR (länk) // 3. Coffee table book HÄR (länk) // 4. Zebra fat HÄR (länk) // 5. Tändstickor HÄR (länk) // 6. Blå urna HÄR (länk) // 7. Blått fat (tvålfat) HÄR (länk) // 8. Fåtölj HÄR (länk) // 9. Matta HÄR (länk) // 10. Väggbelysning HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!